forum.X-KOM.PL
http://forum.x-kom.pl/

Wiedźmin 3, czy pójdzie ?
http://forum.x-kom.pl/viewtopic.php?f=42&t=10045
Strona 1 z 1

Autor:  kapral46 [ Wto 09 Lut 2016, 16:22 ]
Temat postu:  Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

Witam, sprawa wygląda tak, iż chcę sobie kupić Wiedźmina 3, tylko nie wiem czy mój stary PC załapie się na przynajmniej 30 klatek na minimalnych ustawieniach O_O mam kupić nowy PC, ale to jeszcze za jakieś 3-4 miesiące, a chcę sobie pograć O_o
Na pokładzie AMD Athlon II X4 620, ATI Radeon 4700 I 4GB RAM,
Wiem, marnie to wygląda, ale może pyknie ?

Autor:  FxJ [ Wto 09 Lut 2016, 16:27 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

Nie pyknie, ale będzie pokaz slajdów...

Autor:  kapral46 [ Wto 09 Lut 2016, 16:32 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

na laptopie mam i5 dwa rdzenie 2,6 GHz i amd radeon 7500 HD, moim zdaniem gorszy niż pc, a Wiedźmin działa na low tylko że 15 klatek jest O_o

Autor:  FxJ [ Wto 09 Lut 2016, 16:36 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

https://www.youtube.com/watch?v=LXHtStEFZpA
https://youtu.be/LXHtStEFZpA
Tak to widzę , poszukaj podobnej konfiguracji

Autor:  kapral46 [ Wto 09 Lut 2016, 16:41 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

Jak będę składał PC, to chcę na AMD go złożyć, możesz polecić jakąś dobrą konfigurację procka i karty graficznej ? resztę sam dobiorę, nie chcę robić na intelu i gforce bo za drogie moim zdaniem O_O

Autor:  FxJ [ Wto 09 Lut 2016, 17:22 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

Za drogie to dolicz do AMD od razu chłodzenie to wyjdzie ci nawet drożnej..

Autor:  kapral46 [ Wto 09 Lut 2016, 17:57 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

Raczej wątpię, intel i7 patrzałem, cena ponad 2500 karta gtx 970 1800 a gtx 980 prawie 3000, a to w połączeniu już prawie sięga mojego limitu budżetu :P

Autor:  FxJ [ Wto 09 Lut 2016, 19:35 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

A czemu patrzyłeś na procesory i7 skoro ma być do grania?

Autor:  X-KOM.PL [ Pon 04 Kwi 2016, 08:43 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

kapral46, napisaliśmy do Ciebie w wiadomości prywatnej :)

Autor:  trawiks [ Czw 11 Sie 2016, 13:21 ]
Temat postu:  Re: Wiedźmin 3, czy pójdzie ?

Właśnie ja mam pokaz slajdów zamiast gry ;/

Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/