|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Bazyliszek
nowicjusz
|
 Ceny kart graficznych
Cześć. Jak myślicie kiedy ceny kart graficzna zaczną się stabilizować? Zgapiłem się nieco z małym uprgadem grafiki, nałożyły się na to problemy finansowe, a potem boom i ceny poszybowały. Przeglądałem wszystko od sklepów stacjonarnych, przez Allegro aż do Amazona i nie ma szans żebym mógł coś kupić. Nawet 2GB karty osiągają rekordowo wysokie kwoty. Obserwuję to, zaglądam do portfela i tylko ramiona mi opadają. Myślicie, że jest szansa na jakieś odwórcenie trendu albo chociaż na stablizację?
|
Pon 26 Kwi 2021, 12:09 |
|
 |
Gajwer
Extremalny Komputerowiec
Rejestracja: Śro 14 Maj 2014, 16:08 Posty: 8545 Miejscowość: Opole
|
 Re: Ceny kart graficznych
Osobiście obstawiam, że nie w tym roku. Za chwile będzie problem z dyskami SSD. Laptopy również już wracają do wyższych cen.
_________________Masz problem z wyborem laptopa czy komputera (PC)? Napisz do mnieJestem również na Facebook <klik>Zestawienie polecanych laptopów i Ultrabook na 2023 r. >KLIK<Lenovo Y510p i7-4700MQ//8GB DDR3//Lite-on 128GB SSD//NVIDIA GeForce GT 755M//Windows 8.1
|
Pon 26 Kwi 2021, 19:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|