|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Boner
nowicjusz
|
 Problem z PC
Dzień dobry! Mam pewien problem, ponieważ czasem na pulpicie pojawiają się dziwne rzeczy, nie mogę dodać screenshot'a do wątku, więc spróbuję opisać "to". Są to czarne prostokąty, lub też gruby pasek nad paskiem zadań, pulpit się "rozjeżdża" oraz "gliczuje" wraz z ikonami. Dodam, że mam Windows 11, ale wcześniej na Windows 10 też było "to" na pulpicie. Co dziwne "to" pojawia się tylko na prawię zawsze na pulpicie. Były dwa wyjątki, gdzie pojawiły się artefakty (takie czarne zdeformowane małe prostokąty w dużej ilości) w oknie aplikacji Discord oraz też artefakty, ale tym razem część tych czarnych prostokątów była z dodatkiem losowych kolorów i działo się to w oknie przeglądarki Firefox. Były to jedyne dwa wyjątki i zdarzyło się to dawno temu (kilka miesięcy). Obecnie wspomniane wyżej "to" pojawia się tylko na pulpicie. Uruchomienie ponowne Eksploratora plików w menedżerze zadań pomaga w pozbyciu się tego.
Z góry dziękuję.
|
Sob 05 Mar 2022, 12:24 |
|
 |
sebaw
nowicjusz
|
 Re: Problem z PC
Fotkę musisz umieścić, będzie łatwiej. Musisz wejść: Odpowiedz > Nazwa pliku > Przeglądaj.
Wypisz podzespołu komputera.
|
Sob 05 Mar 2022, 23:21 |
|
 |
Boner
nowicjusz
|
 Re: Problem z PC
Nvidia RTX 3060 Ti Intel i5 11600k
Screena nie mogę dodać, ponieważ wyświetla się "Przepraszamy, skończyło sie miejsce na załączniki".
|
Nie 06 Mar 2022, 11:15 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|