Witam, posiadam płytę główną ASRock B360M Pro4 i chciałem zakupić w końcu swój pierwszy dysk ssd. W obudowie temperatury potrafią być dość wysokie i wspominam o tym głowinie dlatego bo w komentarzach dużo ludzi wspomina o temperaturach takich dysków. Wiem też że jest trochę niuansów kiedy chodzi o specyfikacje takiego dysku dlatego będąc leniwym pomyślałem że zapytam doświadczonych w tym temacie, bo nie tyle chodzi mi o niesamowitą szybkość takiego dysku co o jego wytrzymałość/długowieczność.
Reszta specyfikacji (zakładając że ma to znaczenie): i3 8100 gtx 1060 (3gb) - głowy powód mojej chęci zakupu dysku ssd. Wiem że ssd to nie vram, ale jest to coś co chyba może chociaż trochę pomóc. Może w przyszłości udało by się wsadzić używane i5 8400 i 1660 czy coś w tym stylu żeby trochę jeszcze pociągnąć. 16 ram 2400
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum