|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Podział na partycje a gwarancja
Autor |
Wiadomość |
charmantin
nowicjusz
|
Podział na partycje a gwarancja
Witam. Dzisiaj dostałem laptopa i w związku z tym mam pytanie. Czy podzielenie dysku na partycje wg uznania spowoduje, że utracę gwarancję? Niestety laptop ma tylką jedną.(1000gb) Czy mogę dodać jeszcze jedną?
|
Śro 03 Sty 2018, 20:55 |
|
|
FxJ
Extremalny Komputerowiec
|
Re: Podział na partycje a gwarancja
To nie wpływa na gwarancje, mozesz sformatować i wgrać linuxa nawet, to naprawdę nie ma żadnego znaczenia gwarancja jest na sprzęt a nie na oprogramowanie.
_________________Zestawienie polecanych laptopów i ultrabooków ✅Nie wiesz która seria jest najlepsza, który model jest najnowszy? Napisz na mój e-mail GG:47751279
|
Czw 04 Sty 2018, 20:04 |
|
|
X-KOM.PL
Administrator
|
Re: Podział na partycje a gwarancja
Witamy serdecznie, Prosimy o kontakt z naszym działem wsparcie technicznego E-mail: serwis@x-kom.plTelefon: 34 377 00 30
_________________- Specjalne rabaty dla użytkowników forum - Promocje, konkursy, kody rabatowe x-kom- Kanał YouTube x-komOficjalne konto sklepu internetowego, wpisy mogą mieć charakter reklamowy.
|
Wto 16 Sty 2018, 15:50 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|