|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Dział spedycji x-kom, jakość pakowania
Autor |
Wiadomość |
Pioterek
nowicjusz
|
 Dział spedycji x-kom, jakość pakowania
Dzień dobry,
Chciałbym poruszyć kwestię jakości pracy działu spedycji. Mam nadzieję, że ktoś z kierownictwa lub inne osoby kompetentne z x-kom przeczytają ten temat i przeprowadzą kontrole w tym dziale. To taka moja sugestia. Tyle w temacie.
Pozdrawiam serdecznie.
|
Nie 01 Lis 2020, 22:25 |
|
 |
X-KOM.PL
Administrator
|
 Re: Dział spedycji x-kom, jakość pakowania
Cześć Pioterek,
Proszę napisz w wiadomości prywatnej więcej informacji na tematu wspomnianego problemu. Postaramy się pomóc.
Pozdrawiamy zespół x-kom
|
Wto 03 Lis 2020, 10:17 |
|
 |
Pioterek
nowicjusz
|
 Re: Dział spedycji x-kom, jakość pakowania
Tym razem spedycja dała radę, ale niektóre z produktów, które otrzymałem prawdopodobnie nie były nowe. Nie zostałem poinformowany, że to produkty z outletu, a na takie wyglądały. Czuję się oszukany. Liczę, że kurier odbierze zamówienie za darmo i otrzymam szybki zwrot gotówki bądź wymienimy produkt na nowy. Można zrobić tak, że kurier przyjedzie po towar i odbierze go ode mnie, a przekaże nowy. Kontakt niestety z Państwem utrudniony. Tutaj się zawiodłem bo gdyby kontakt był bezproblemowy i szybki to można to byłoby rozwiązać sprawnie i szybko bez niepotrzebnych nerwów. Jak tak dalej będziecie działać to nie wróżę długiej drogi.
|
Pią 13 Lis 2020, 15:06 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|