|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
xkba
nowicjusz
|
Reklamacja sprzętu
Witam, pytanie do osób które składamy reklamacje za pośrednictwem xkomu…. Sprawa wyglada tak, ze od prawie 3 tygodni czekam na odesłanie do mnie mojej karty graficznej, której reklamacja zakończyła się w serwisie producenta oraz odesłana. (Wiem o tym ponieważ rozmawiałem z tym serwisem oraz dostałem szczegółowy raport co zostalo zrobione i jakie testy przeprowadzone). Pisząc z xkomem otrzymuje odpowiedz ze nie dostali oni raportu z naprawy, co jest niemożliwe ponieważ 2 razy już rozmawiałem z serwisem producenta i za każdym razem Pan powiedział, ze raport został wysłany na 100% oraz ze karta została odesłana. Po wielu telefonach do xkomu za każdym razem to samo, czekamy na raport. Proszę wziąć telefon lub adres mailowy i napisać do serwisu producenta XKOMIE. Jeśli jest to za trudne dla was, to proszę nie świadczyć usług. Czy tylko jak trafiłem na taka niekompetencje czy kogoś tez coś podobnego spotkało?
|
Pon 13 Mar 2023, 18:00 |
|
|
xkba
nowicjusz
|
Re: Reklamacja sprzętu
Dodam ze po kilku mailach wysłanych do Xkomu o zwrot MOJEJ karty zostałem przez nich zablokowany i nie mam możliwości napisać kolejnych wiadomości, musze to robić z innego maila.
|
Pon 13 Mar 2023, 18:12 |
|
|
X-KOM.PL
Administrator
|
Re: Reklamacja sprzętu
Cześć,
bardzo proszę o przesłanie numeru Twojej reklamacji. Zweryfikujemy ją.
_________________- Specjalne rabaty dla użytkowników forum - Promocje, konkursy, kody rabatowe x-kom- Kanał YouTube x-komOficjalne konto sklepu internetowego, wpisy mogą mieć charakter reklamowy.
|
Śro 15 Mar 2023, 15:47 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|