[sprzedam] Fajny laptop do prostych prac - POLECAM Asus F5RL
[sprzedam] Fajny laptop do prostych prac - POLECAM Asus F5RL
Fajny komputerek, w bardzo dobrym stanie jak na swój wiek, Asus F5RL-AP105H
Do komputera mam oryginalne pudełko, tak więc będzie zapakowany bardzo solidnie. Komputer był stosunkowo mało używany. Dobrze wykonany, dobra klawiatura, niezły ekran, obracana kamera internetowa.
Specyfikacja:
- Asus F5RL-AP105H
- system Windows XP Home (naklejka z tyłu z numerem licencji stosunkowo dobrze widoczna)
- wyświetlacz 15.4 WXGA
- Intel Celeron 540 1.86GHz
- 2GB RAM DDR2 667 (pamięć była rozszerzana w stosunku do standardowego 1 GB)
- karta graficzna ATI RADEON XPRESS 1100
- dysk 120GB 5400R Sata Hitachi (po sformatowaniu ok. 112GB)
- kamera video z regulacją (obracana)
- karta Ethernet
- modem
- moduł Bluetooth
- napęd DVD-RW
- czytnik kart SD
- złącza: modem, Eternet, 4xUSB 2.0, do kart Express, słuchawki, mikrofon, VGA, zasilania
- w zestawie zasilacz
Teraz minusy:
- bateria raczej do wymiany, trzyma chwilę, ale to raczej na szybkie zapisanie plików, w sytuacji, gdyby nagle nie było prądu (cena nowego zamiennika na allegro ok. 50 zł)
- nie działa wi-fi, wygląda to na problem ze sterownikami, ale nie udało mi się tego rozgryźć, za to działa bez problemów Internet po kablu Ethernet
Bardzo fajny komputer. Polecam jeśli ktoś nie może pozwolić sobie na nówkę lub potrzebuje kompa do jakiś prostych lub specyficznych prac, np. warsztat samochodowy itd. Na pewno komputer dostałby drugie życie, gdyby zainstalować na nim Linuksa.
Sprzedaję prywatnie, stąd nie udzielam gwarancji ani rękojmi i nie przyjmuję zwrotów, choć oczywiście gwarantuję, że w momencie sprzedaży stan jest zgodny z opisem. Nie wysyłam za zaliczeniem. Dziękuję za zrozumienie. Możliwość sprzedaży przez allegro. Cena przy sprzedaży bezpośredniej 250 zł, przez allegro 270 zł (jednak allegro pobiera spore prowizje). W Gdyni możliwy odbiór osobisty.
Cena wysyłki dla paczkomatów 15 zł dla wysyłki z ubezpieczeniem do 5 tys. Cena dla poczty Paczka+ z ubezpieczeniem na 400 zł i opcją ostrożnie - 36 zł. Mogę też wysłać taniej bez ubezpieczania i opcji ostrożnie, ale na ryzyko kupującego(!) - 18 zł.
Polecam serdecznie.