|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
KACYK02
nowicjusz
|
 Laptop na studia /Gierki
Witam. Z racji tego ze ide na studia pod października , poszukuję laptopa stricte do gier i do nauki max budżet to 3500 zł i wiem , nie spodziewam sie cudów ale żeby w miare uciągneło w full hd te nowsze gierki , i ewentualnie zeby mozna bylo przyzwoicie grać w lola lub cs go. Szukam po prostu czegoś z czego wyciągnę najlepsze osiągi w cenie do 3500 zł - wiem ,że ciężko jest znależć.Liczę na waszą pomoc. Na laptopach ogólnie nie mam pojęcia więc no ofeense jak napisałem jakiś shit.
|
Wto 24 Sie 2021, 16:31 |
|
 |
tapczan
Komputerowiec
|
 Re: Laptop na studia /Gierki
_________________Polecam ranking sprzętu komputerowego => Pan Laptop
|
Wto 31 Sie 2021, 11:24 |
|
 |
Szuger
użytkownik
|
 Re: Laptop na studia /Gierki
Tutaj warto dołożyć do tego Acera https://www.x-kom.pl/p/633698-notebook- ... 144hz.html1650 ma niestety tylko 4gb w karcie graficznej, a jak masz zmieniać lapka za rok dwa, to bez sensu. 6gb w karcie, to obecnie standard - do studiów jeszcze trochę czasu zostało to polecam dorzucić te dwie stówki i masz spokój na kilka lat 
|
Czw 02 Wrz 2021, 14:59 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|