Re: Smartfon do 3500 PLN z dobrym aparatem
Wahałam się pomiędzy tymi pixel 7, zenfone 9 i ip13, więc mogę powiedzieć trochę o moim trzymaniu w rękach itp. Zarówno Pixel jak o Asus chodzą bardzo płynnie, u mojego znajomego 7 trzyma około 6-7h SOT, Asus trzymał nawet 8. Zdjęcia się dla Ciebie nie liczą, więc tematu nie poruszam. Pixel będzie miał o wiele dłuższe wsparcie niż Asus, bo no jednak Google "dba" o swoich.
A jeśli chodzi o trzymanie w rękach. Dla mnie Pixel jest... Nieporęczny. Jakaś taka budowa małej ciegiełki do mnie nie przemówiła, źle mi się go używało, a był moim faworytem. Asus też leżał bardzo fajnie i no jest mniejszy.
U mnie na korzyść z wyborem pomiędzy tymi (na Pixela) przeważył aparat i wsparcie. Jeżeli nie potrzebujesz więcej niż dwa lata wsparcia (zabezpieczenia jakieś tam jeszcze miałam w trzecim roku), to brałabym Asusa. A można go często złapać teraz w promocjach za 3100
A ostatecznie czaję się na iPhone 13, bo jednak chcę mieć wsparcie, spoko baterię, ładne zdjęcia no i bardzo fajnie ta 13 mi leżała w dłoni . Na poczatku brałam pod uwagę ip14
https://ispot.pl/iphone-14-plus ale trochę za wysoka cena.