|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Smartfon do 1600 zł Android
Autor |
Wiadomość |
Michal.j
nowicjusz
|
Smartfon do 1600 zł Android
Witam, Muszę wybrać nowy telefon służbowo - prywatny, dlatego potrzebuję kupić na fakturę w sklepie, który jest w Polsce i nie jest "noł nejmem". Taki wymóg firmy. Dlatego też telefon powinien mieć dual sim, to w zasadzie najważniejsze, no ale chyba już wszystkie mają.
Do czego używam telefonu? - nawigacja w aucie - aplikacje - przeglądanie internetu - Twitter - Youtube Nie gram, nie potrzebuję do filmów itp. dlatego ekran nie musi być większy niż 6.43 cala, może być nawet mniejszy. Dobra wydajna bateria i wysoka szybkość działania, fajnie jak ma mini jack ale nie musi.
Budżet to około 1600 zł.
Jakie telefony rozważam: - Realme 9 Pro+ 6/128 (1600zł) - OnePlus Nord 2 5G 8/128 (1700zł) - Samsung Galaxy A52s 5G 6/128 (1700zł) i trochę ale tak mniej jestem przekonany: - OPPO Reno7 8/128GB (1500 zł) - REALME GT Master Edition (1400 zł)
Do tej pory używam OnePlus 6 (już 3 lata) i jestem z niego zadowolony, nawet bardzo. Tak wiem że to drobiazg ale lubię np. fizyczne przełączanie trybów dzwonek/wibra/cichy.
Który smartfon do 1600 zł byście wybrali na moim miejscu, albo ogólnie? Może jakiś ciekawy telefon przeoczyłem?
Pozdrawiam
|
Pią 23 Wrz 2022, 10:44 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|