|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
orko006
nowicjusz
|
Gorący S21
Cześć, zakupiłem w maju w X-KOM smartfon Samsung S21. Jest to już któryś przeze mnie w tym sklepie zakupiony sprzęt. Do tej pory byłem niesamowicie zadowolony z waszej obsługi w sklepie jak i opieki gwarancyjnej. Tym razem jednak sytuacja ma się zupełnie inaczej. Smartfon rozgrzewa się do takich temperatur które wręcz uniemożliwiają korzystanie z niego (parzy w ręce). Postanowiłem skorzystać najpierw z usługi gwarancyjnej Samsunga gdzie urządzenie było odesłane dwukrotnie. Za pierwszym razem wymieniono płytę główną a za drugim zaktualizowano oprogramowanie. Problem nagrzewania niestety nie ustąpił. Postanowiłem więc skierować się do X-KOM. W odpowiedzi wasz serwis stwierdził że problem w ogóle nie występuje mimo że załączyłem z telefonem zdjęcia zgodnie z radą sprzedawcy(NA POTWIERDZENIE WYSTĘPUJĄCEGO PROBLEMU) i odesłano mi telefon. W nawiązaniu do opisanej sytuacji, czy w ostatnim czasie polityka firmy zmieniła się i tak teraz załatwiacie problemowe sprawy, czy może jest szansa potraktowania klienta poważnie i rozwiązania mojego problemu w jakiś logiczny sposób?
|
Nie 15 Sie 2021, 21:51 |
|
|
X-KOM.PL
Administrator
|
Re: Gorący S21
Cześć, prosimy o przesłanie w wiadomości prywatnej, numeru reklamacyjnego RMA. Zweryfikujemy sprawę.
_________________- Specjalne rabaty dla użytkowników forum - Promocje, konkursy, kody rabatowe x-kom- Kanał YouTube x-komOficjalne konto sklepu internetowego, wpisy mogą mieć charakter reklamowy.
|
Pon 16 Sie 2021, 12:40 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|