|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Michal S
nowicjusz
|
UOKiK - Sprawa grupowa
Hej Wszystkim,
założyłem sprawę do UOKiK w związku z praktykami reklamacyjnymi firmy x-kom.
Przygotowuję i opisuję obecnie szczegóły dot. sprawy, oraz zostałem poinformowany, że jeśli zebrałaby się grupa osób z podobnymi problemami, to znacznie łatwiej będzie uzyskać pożądany efekt.
W moim przypadku, x-kom nie potrafi od ponad 2 miesięcy dostarczyć mi etui, które było częścią zamówionego przeze mnie produktu. Wielokrotne telefony i prośby o załatwienie sprawy skutkują dosłownie niczym (nawet kiedy pracownik działu Obsługi Klienta obiecał mi, że się ze mną skontaktuje o wyznaczonej godzinie, to do takiego kontaktu nie doszło).
Generalnie, od czasu mojego zgłoszenia, x-kom próbuje mi udowodnić, że wcale nie musi wysyłać sprzętu, który mi sprzedał, i za który już zapłaciłem i traktują mnie jak klienta 5-tej kategorii. Ale ja jestem uparty i nie zostawię tak tej sprawy...
Zachęcam do zgłaszania się na priv!
Pozdrawiam, Michał
|
Śro 29 Mar 2023, 16:26 |
|
|
X-KOM.PL
Administrator
|
Re: UOKiK - Sprawa grupowa
Cześć, chciałbym bliżej przyjrzeć się Twojej reklamacji. Czy mógłbym prosić o przesłanie numeru RMA?
_________________- Specjalne rabaty dla użytkowników forum - Promocje, konkursy, kody rabatowe x-kom- Kanał YouTube x-komOficjalne konto sklepu internetowego, wpisy mogą mieć charakter reklamowy.
|
Czw 30 Mar 2023, 07:58 |
|
|
Michal S
nowicjusz
|
Re: UOKiK - Sprawa grupowa
Od ponad dwóch miesięcy od złożenia zamówienia dzwonię do was tydzień w tydzień w nadziei, że komuś po waszej stronie się zachce zająć rozwiązaniem sprawy - podanie tego numeru 8 razy poskutkowało tym samym: informacją, że muszę dalej czekać! Nie sądzę, że skoro 8 razy odbiłem się od ściany, to Tobie jakimś cudem się uda przez nią przebić... potwierdzilibyście w ten sposób moje podejrzenie, że wasze dotychczasowe działania wynikają albo z nieuczciwych praktyk albo z czystej złośliwości. Nawet jak na początku tego tygodnia się zobligowaliście do tego żeby do mnie oddzwonić, to też w końcowym efekcie machnęliście na to ręką... Także ja wyczerpałem swoje pokłady cierpliwości i mam dość podawania tego numeru - możliwe, że ktoś z UOKiK go wam poda!
|
Czw 30 Mar 2023, 11:35 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|