|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Problem z połączeniem internetowym w Samsungu Galaxy S20 Ult
Autor |
Wiadomość |
Alicewayne
nowicjusz
|
Problem z połączeniem internetowym w Samsungu Galaxy S20 Ult
Kontaktuję się dzisiaj w sprawie konkretnego problemu, który napotkałem z moim Samsungiem Galaxy S20 Ultra i jego połączeniem internetowym.
Model: Samsung Galaxy S20 Ultra System operacyjny: 11 Operator: MintMobile
W ciągu ostatniego miesiąca zauważyłem, że w moim S20 Ultra występują sporadyczne problemy z łącznością. Oto szczegóły:
Urządzenie często traci łączność z siecią, nawet gdy przebywam w obszarach o silnym sygnale. Dzieje się tak niezależnie od tego, czy jestem podłączony do Wi-Fi, czy korzystam z komórkowej transmisji danych.
Nawet jeśli telefon utrzymuje połączenie, zaobserwowałem znacznie mniejszą prędkość transmisji danych w porównaniu do tego, do czego jestem przyzwyczajony w przypadku tego urządzenia.
Próbowałem rozwiązać ten problem w następujący sposób, ale niestety nie rozwiązało to problemu:
Zrestartowano urządzenie wiele razy. Zrestartować ustawienia sieci. Sprawdzono dostępność aktualizacji oprogramowania (obecnie jest uruchomiona najnowsza wersja). Pytania:
Czy ktoś inny spotkał się z podobnym problemem w swoim Samsungu Galaxy S20 Ultra?
Czy są jakieś dodatkowe kroki rozwiązywania problemów, które powinienem rozważyć przed zwróceniem się o profesjonalną pomoc? Chętnie wysłucham Twoich przemyśleń i sugestii w tej kwestii. Twoja wiedza byłaby niezwykle cenna!
Z góry dziękuję.
Z wyrazami szacunku,Alicewayne
|
Śro 04 Paź 2023, 14:36 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|