laptopy notebooki - komputerowy sklep internetowy
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: Śro 20 Lis 2019, 15:50



Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
 Czego wam brakuje? 
Autor Wiadomość
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 22:55
Posty: 469
Miejscowość: www.x-kom.pl
Post 
Nawiązując do tematu sklepu internetowego chciałbym poinformować, że powoli ale idzie wszystko w dobrym kierunku. Niestety troszę się przeliczyliśmy jeśli chodzi o czas, po prostu jeśli chce się coś zrobić dobrze to wymaga to czasu. Opisy produktów to kolejny problem, niestety mamy chwilowy brak "rąk" do dodawania zdjęć i opisów, jednak obiecujemy, że to się zmieni. Dziękujemy za wiarę w naszą firmę :-)

_________________
michal@x-kom.pl


Sob 08 Paź 2005, 19:48
Profil
Extremalny Komputerowiec
Extremalny Komputerowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: Pon 31 Sty 2005, 09:28
Posty: 3132
Miejscowość: Galway(Irl)
Post 
Jak to jest :?: Sam szef ma tylko stopień "moderatora" :lol: :lol: :lol: :wink:

_________________
i5-3570k @4.7 1.33V * MSI Z77 MPower * 8GB DDR3 Kingston Predator 1866 * XFX Radeon HD 6970 2GB
Seagate 600 256GB SSD * Plextor M5 Pro 256GB SSD * Samsung SE-S224 * BeQuiet DP 650W * Silverstone TJ07B * EIZO S2231W
WC: Apogee XT, Laing DDC, XSPC EX480


Sob 08 Paź 2005, 19:55
Profil
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 22:55
Posty: 469
Miejscowość: www.x-kom.pl
Post 
Hehe nie pcham się na stanowiska :-)

_________________
michal@x-kom.pl


Sob 08 Paź 2005, 21:28
Profil
nowicjusz
nowicjusz

Rejestracja: Śro 16 Lut 2005, 13:44
Posty: 48
Post 
Przekopiowalibyście z jakiegoś komputronika specyfikacje i parametry produktów i tak się nikt nie zorientuje, bo u was tak łyso.
Żeby się dowiedzieć jakie parametry ma np. monitor muszę wchodzić na stronę producenta lub innego sklepu np komputronika i sprawdzać
paranoja :twisted:

Np. Macie w promocji monitor LG1730S, klikam na sprzęt(obrazek) a tam pod nim nic, ani be ani me ani kukuryku :lol:


Pią 21 Paź 2005, 12:24
Profil
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 12:37
Posty: 470
Miejscowość: kiedyś X-KOM, teraz Warszawa:)
Post 
dwie rzeczy:

1) komputronik niestety ma wiele bledow... my tez je niestety robimy, ale chyba odrobine mniej niz komputronik

2) postaramy sie dodawac opisy do produktow, ktore ustawiamy na promocji - ciezko powiedziec jak to wyjdzie (czas!!!) ale postaram sie:))

_________________
Image Image


Sob 22 Paź 2005, 10:25
Profil WWW
początkujący użytkownik
początkujący użytkownik

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 17:07
Posty: 52
Post 
Proszę dodajcie do forum u góry to, co jest na dole, aby nie trzeba było za każdym razem zjeżdżać na dół żeby dojść do kolejnej strony. Dziękuję.
P.S.
Chodzi mi o to:

"Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5"


Pią 28 Paź 2005, 17:15
Profil
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 22:55
Posty: 469
Miejscowość: www.x-kom.pl
Post 
kobe napisał(a):
Proszę dodajcie do forum u góry to, co jest na dole, aby nie trzeba było za każdym razem zjeżdżać na dół żeby dojść do kolejnej strony. Dziękuję.
P.S.
Chodzi mi o to:

"Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5"


Dyskutowaliśmy nad tym i jednak większość osób uznała, że obecny sposób jest lepszy.

_________________
michal@x-kom.pl


Pon 31 Paź 2005, 17:06
Profil
początkujący użytkownik
początkujący użytkownik

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 17:07
Posty: 52
Post 
Michał Świerczewski napisał(a):
kobe napisał(a):
Proszę dodajcie do forum u góry to, co jest na dole, aby nie trzeba było za każdym razem zjeżdżać na dół żeby dojść do kolejnej strony. Dziękuję.
P.S.
Chodzi mi o to:

"Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5"


Dyskutowaliśmy nad tym i jednak większość osób uznała, że obecny sposób jest lepszy.


o.k.


Wto 01 Lis 2005, 00:38
Profil
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 12:37
Posty: 470
Miejscowość: kiedyś X-KOM, teraz Warszawa:)
Post 
i tak to jest jak Michal tlumaczy to po swojemu a reszta nie zajrzy na forum i nie sprawdzi o co chodzi...

prawdopodobnie bedzie niedlugo uaktualniane forum do jakiegos nowszego skryptu - nie wiem, moze phpbb by przemo... zobaczymy... na pewno bedzie lepiej i wiecej...

wczesniej jednak musimy sie uporac ze sklepem internetowym...

pozdrawiam

_________________
Image Image


Wto 01 Lis 2005, 21:09
Profil WWW
początkujący użytkownik
początkujący użytkownik

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 17:07
Posty: 52
Post 
Przemcio ten skrypt o ktorym wspomniales jest godny polecenia, takze sadze, ze to b.dobry wybor ;-)


Śro 02 Lis 2005, 17:34
Profil
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 22:55
Posty: 469
Miejscowość: www.x-kom.pl
Post 
rafa napisał(a):
Panowie!
Wciąż kuleją opisy produktów, tzn brakuje ich wogóle :-/ przy wielu praduktach. A szczególnie jest to ważne przy tych wszystki nowych pamięciach. Oprócz nominalnej częstotliwości pracy powinny być timingi, zakres napięć i w miare możliwości producent samych kostek. Np. TCCD itp. Ciężko coś porównywać, nie można za każdym razem pszeszukiwac całego internetu żeby wiedzieć co to za towar.
No i co z tymi zdjęciami produktów?


Od dziś zaczynamy dodawanie opisów oraz zdjęć. Na pierwszy ogień pójdą procesory oraz notebooki. W drugiej turze płyty główne i pamięci. Postaramy się aby opisy były bezbłędne i stanowiły złoty środek pomiędzy szczegółowością i przejrzystością. Około 1 grudnia ruszy sklep internetowy - tym razem na 100%. W połowie grudnia zwiększy się znacznie oferta produktów, zadowolimy najbardziej wymagających Klientów :-) W tym czasie postaramy się dostosowywać sklep do Waszych wymagań i zgodnie z Waszymi sugestiami :-) Trzymajcie za nas kciuki :-)

_________________
michal@x-kom.pl


Śro 09 Lis 2005, 21:11
Profil
Extremalny Komputerowiec
Extremalny Komputerowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: Pon 31 Sty 2005, 09:28
Posty: 3132
Miejscowość: Galway(Irl)
Post 
Dawno tu nic nie pisałem :wink: :)

Mam propozycje żeby na stronie umieścić konfigurator zestawu komputerowego, tak żeby potęcjalny klient nie siedział z kartką i kalkulatorem w ręku tylko mógł sobie dodawać poszczególne elementy i widzieć cene całości na bieżąco. :idea:

A może już to macie w planach?

_________________
i5-3570k @4.7 1.33V * MSI Z77 MPower * 8GB DDR3 Kingston Predator 1866 * XFX Radeon HD 6970 2GB
Seagate 600 256GB SSD * Plextor M5 Pro 256GB SSD * Samsung SE-S224 * BeQuiet DP 650W * Silverstone TJ07B * EIZO S2231W
WC: Apogee XT, Laing DDC, XSPC EX480


Nie 12 Mar 2006, 20:26
Profil
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 22:55
Posty: 469
Miejscowość: www.x-kom.pl
Post 
Konfigurator będzie na pewno tylko nie wiemy kiedy. Na pewno przed konfiguratorem będzie przebudowa strony a przed przebudową strony są w kolejce inne priorytety :-) Prosimy o cierpliwość, jeśli starczy nam czasu to będziecie z nas zadowoleni :). Jeśli wszystko wypali to tylu opcji co u nas nie będzie nigdzie :). Niestety musimy też rozwijać oprogramowanie do zarządzania firmą i to ono ma priorytet.

_________________
michal@x-kom.pl


Nie 12 Mar 2006, 20:57
Profil
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: Czw 27 Sty 2005, 22:55
Posty: 469
Miejscowość: www.x-kom.pl
Post 
Zapomniałem napisać, że wrzucając rzeczy do koszyka można sobie obliczyć ile dane podzespoły będą kosztowały.

_________________
michal@x-kom.pl


Nie 12 Mar 2006, 20:59
Profil
Zdolny Komputerowiec
Zdolny Komputerowiec

Rejestracja: Śro 26 Paź 2005, 19:20
Posty: 749
Miejscowość: Przemyśl
Post 
No tak ale to szczerze mowiac bardzo nei wygodne...
Nie mozna zrobic czegos ...
No wlasnie gotowe rubryczki po kliknieciu na konkretna ( np procesory ) rozwija sie menu procesoroow...
Dodatkowo zeby byl podzial platformowy. czyli jesli uztkownik wybierze plyte pod AMD to na liscie nie pojawi sie zaden procesor Intela.
Podobnie w przypadku grafiki , jesli wybierze plyte z PCI-E to nie pojawia sie karty na AGP.

Oczywiscie mile widziane mozliwos wlaczenia/wylaczenia takiego filtra.

Druga sprawa to minimalnie dokladniejsze opisy.
Czesto ludzie poprostu chca wiedziec jakie na karcie graficznej sa pamieci ( czas dostepu )i czy chlodzenie nie jest za glosne... mozna by takze dodac np srednie temperatury pracy. to sie bardzo przydaje.
( o punktacji w 3dmarku nie powiem, ale jakis link ze stronka do testow by sie przydal )

_________________
Tom's Hardware Guide - Forum


Nie 12 Mar 2006, 22:23
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.   [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
Internetowy sklep komputerowy X-KOM posiada w ofercie komputery stacjonarne i notebooki renomowanych producentów. Sprzedajemy tanie laptopy, oprogramowanie oraz wysokiej jakości sprzęt elektroniczny. Jeśli chcesz kupić dobry laptop w atrakcyjnej cenie, to jesteś we właściwym miejscu. Potrzebny Ci laptop do gier? Zapoznaj się z naszym asortymentem. Znajdziesz u nas nie tylko laptop dla gracza, ale również laptop dla grafika, czy studenta. Oferujemy fachowe doradztwo w zakresie doboru notebooków odpowiadających oczekiwaniom Klientów. Gwarantujemy szeroki wachlarz produktów, profesjonalną obsługę i terminową realizację zamówień. Istnieje możliwość bezpośredniego odbioru towaru. Posiadamy sieć salonów zlokalizowanych w całej Polsce.