|
|
forum.X-KOM.PL
Forum sklepu komputerowego X-KOM
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Joe126
nowicjusz
|
OSZUKANI PRZE X-KOM
Ja również zostałem oszukany przez X-kom Dwa tygodnie temu kupiłem Telefon w X-kom. Po trzech dniach do daty zakupu zadzwoniłem do sklepu żeby się zapytać kiedy towar będzie wysłany, to się dowiedziałem ze telefon który kupiłem był błąd cenowy. Firma X-kom nie bierze żadnej odpowiedzialności za swoje błędy, nawet przysłali mi oficjalne pismo ze nie ponoszą konsekwencji za ich błąd. Na dzień obecny nie posiadam telefony a tym bardziej moich środków które są w X-KOM.
Brawo X-kom GRATULACJE. W taki sposób pozyskacie dużo klientów.
|
Nie 21 Lut 2021, 19:15 |
|
|
X-KOM.PL
Administrator
|
Re: OSZUKANI PRZE X-KOM
@Joe126
Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji, prosimy o wysłanie numeru zamówienia w wiadomości prywatnej. Postaramy się jak najszybciej wyjaśnić sprawę.
Pozdrawiamy zespół x-kom
_________________- Specjalne rabaty dla użytkowników forum - Promocje, konkursy, kody rabatowe x-kom- Kanał YouTube x-komOficjalne konto sklepu internetowego, wpisy mogą mieć charakter reklamowy.
|
Pon 22 Lut 2021, 12:44 |
|
|
Joe126
nowicjusz
|
Re: OSZUKANI PRZE X-KOM
Widzę za macie bałagan i to niezły. 2 tygodnie temu dostałem sms ze wysłaliście e-maila z ważna info. I tyle żadnego emaila nie dostałem dzwoniłem 2 razy na infolinie i usłyszałem przekaże sprawę dalej i głuchy telefon bez info z waszej strony. Podejście do klienta pierwsza klasa.
|
Pon 15 Mar 2021, 18:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|